MASSAGE

0702-017285 emelie@skatanosvalan.se

MASSAGE

Det finns många typer av massage och Skatan & Svalan kan erbjuda flera olika för att täcka in de flestas behov. Var än i livet du står ska du kunna komma och få en bra massagebehandling hos oss.

 

 

MEDICINSK MASSAGE

Professionell djupgående, terapeutisk massagebehandling i förebyggande eller behandlande syfte anpassade utifrån hur du och din kropp mår just idag. Läs mer...

 

TERAPEUTISK GRAVIDMASSAGE

Behandlande/förebyggande eller avslappnande massage för dig som är gravid.Till oss kan du komma från dag 1 fram tills det är dags för förlossning. Vid olika gravidproblem görs tester innan behandling för att säkerställa diagnos. Du får även information, tips och övningar att göra för att förbättra dina bekymmer ytterligare. Du får ligga på en gravidkudde på massagebänken så du bekävmt kan ligga på mage alternativt på sidan.

 

TAKTIL MASSAGE

En svensk massagemetod som består av en mjuk, följsam beröring. Massagen ger kroppslig och själslig avslappning och djup vila. Den har även hälsosamma och läkande effekter. Läs mer...

 

KLASSISK SVENSK MASSAGE

Klassisk massage är känd och väletablerad världen över. Massagen är handfast och ganska djupgående. Läs mer...

 

GUA SHA (skrapmassage)

Gua Sha förbättrar cirkulationen, får slaggprodukterna som finns samlade i dina muskelceller att frigöras och lämna kroppen, vilket i sin tur gör att smärta avtar.

Den här skrapmassagen är väldigt kraftfull och kan leda till terapeutiska effekter snabbt. Läs mer...