Omdömen

Några av mina kunders fina feedback genom årenIbland går det lång tid mellan gånger, ibland blir det oftare, men jag återvänder alltid till Emelie för bästa massagen . Emelie är väldigt kunnig, lyhörd och engagerad, alltid mån om kundens bästa. Hon utvecklas ständigt och lär sig nya behandlingssätt. Min favorit är medicinsk massage i kombination med biodynamisk kraniosakral behandling, det har gett mig bäst effekt både direkt och på längre sikt. Enda jag kan klaga på är att tiden på massagebänken går alldeles för fort, jag vill alltid ha mer... Jag kan varmt rekommendera massage hos Emelie!Heidi E.

​När både den fysiska och psykiska delen känns tuffa med diskbråck, sjuka familjemedlemmar och mycket annat så möts man av Emelies glada och trygga personlighet när man kliver in hos Skatan o Svalan. Efter 1 1/2 timmes behandling är man fortfarande fullständigt slut men i en helt annan betydelse. Lugn, avslappnad, varm och rätt mör (vilket antagligen kommer vara än värre imorgon ) men trots allt i positiv anda. Har varit hos Emelie många gånger genom åren och kan varmt rekommendera att gå på behandling hos henne. Idag har jag fått både massage och kraniosakral behandling men 1 timmes behandlingarna fungerar lika bra. Den längre behandlingstiden är dock värd varenda krona. Boka tid och prova vet ja!Ylva K.Har en axel med väldigt mycket nervinklämningar och spänningar som stundtals varit nästan obrukbar. Efter bara 2 tillfällen hos Emelie på Skatan & Svalan har det börjat släppa och med förmaningar om försiktighet, stretch och att lyssna på kroppen så ser jag väldigt positivt på framtiden! Tack snälla för professionell hjälp!Tina J.


Jag måste bara tacka för att jag kan gå som folk igen. För att jag kan arbeta och inte plågas. Du är fantastiskt duktig som löste mina problem i ryggen. Jag kommer tillbaka....Ulf S.

​En njutning för både kropp o själ. Emelie har magiska händer o är en otroligt varm, omtänksam person. Super glad att jag hittade hit Tusen tack Emelie, kramVeronica B.

Att jag kom till dig första gången berodde på min sambo som ville ge mig lyx och då jag dessutom hade väldigt ont i svanken/ryggslutet vid min första graviditet. Efter första gången kom jag tillbaka resten av graviditeten, en bit efter samt under min andra graviditet.


Jag jag har fått hjälp med är inte bara själva massagen utan även otroligt bra hjälp med foglossning och även väldigt bra råd om träning under graviditet samt kosttillskott.


Jag har definitivt fått bra hjälp och rekommenderar alla som är gravida att åka till dig snarast möjligast! Har vart på annan gravidmassage också men det var tamt och de ville inte ta i för mycket för att inte starta en förlossning. Alltså hade de noll koll på vad de gjorde och det märks hästlängder och skillnader i kunskap!Yohanna B.